Home / Cointreau Best Bartender  / Zeezicht Special

Zeezicht Special

banner

In het zinderende zuiden, in Breda, vlakbij de grens, bevindt zicht Zeezicht. Zeezicht  is gelegen aan de Grote Markt van deze Bourgondische stad, waar gezelligheid, huiselijke sfeer en lekkere dranken samenkomen. Het Bourgondische vindt men terug in de 65 verschillende bieren en tal van wijnen, samen met het heerlijke eten.

Zeezicht Breda heeft speciaal voor de ‘Cointreau best barteam contest 2011’ zich niet alleen beperkt tot signature cocktails met Cointreau, maar heeft ook Cointreau verwerkt in de dranken  en gerechten die met name in Breda veelvuldig genuttigd worden.

Hun eerste Cointreau special stellen we aan u voor:

Cointreauversial White Beer:

22 ml Cointreau
270 ml Hertog Jan Weizener
7 ml Citroensap

Schenk een kleine hoeveelheid Cointreau in een 0,3 l Weizener glas. Voeg een beetje citroensap toe en tap de Cointreauversial White Beer. Zomers fris en fruitig biertje.

Zeezicht Breda

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!