Home / Cointreau Best Bartender  / Zeezicht gaat door! Foodpairing en Cointreau Sunday

Zeezicht gaat door! Foodpairing en Cointreau Sunday

banner

Zeezicht zat afgelopen weken met spanning de stand bij te houden op sensez.com, omdat wij natuurlijk als een van de eerste aan de beurt waren geweest met de Mysteryguest visit. Vol ongeloof hebben we afgelopen week gehoord dat we bij onderdeel A van ronde 1 als eerste uit de bus zijn gekomen. Natuurlijk erg tof en het geeft ons weer meer inspiratie om bij de volgende onderdelen hoge ogen te gaan gooien.

We zijn natuurlijk al druk bezig geweest met onderdeel B waarbij we verschillende Cointreau specials hebben bedacht zoals: Cointreauversial white beer, Angers Café, Frappucino en natuurlijk The Flapper. De aankomende week zal food-pairing centraal staan bij Zeezicht. De gehele week zal er een cointreau menu op de kaart staan. B.v. Piepkuiken met sinaasappel-cointreausaus. We zullen aankomende week het gehele menu kenbaar maken met natuurlijk bijpassende foto’s.

Eind Juni hebben we trouwens nog een ander leuk Cointreau event bedacht. Zet daarom alvast 26 juni in uw agenda. Zeezicht zal back to the roaring 20’s gaan. Met bijpassende muziek, aankleding, cointreau-hapjes en natuurlijk classics en signature drinks ( o.a. The Flapper).

De uitnodiging kunt u binnenkort hier op Sensez bewonderen. We zitten voorlopig dus niet stil en hou de sensez site in de gate voor de verdere uitleg van de aankomende weken.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!