Home / Cointreau Best Bartender  / Verslag Prijsuitreiking 1e ronde Best Bar Team Contest 2011

Verslag Prijsuitreiking 1e ronde Best Bar Team Contest 2011

banner

Vrijdagmiddag 1 juli 15.30 uur. Het zonnetje komt inmiddels lekker door en de terrassen beginnen goed vol te raken in Breda, zo ook het terras van Zeezicht. Met een grote cheque loop ik de zaak binnen en maak kennis met 3 leuke barjongens en de eigenaresse van de zaak. Vol enthousiasme vertellen ze over wat ze tot nu toe hebben gedaan met Cointreau, van een speciaal ‘Cointreau weekmenu’ tot een Cointreau Borrel met Cointreau ijsjes aan toe.

Heel erg leuk was het, voor mij als Brand Ambassador, terug te zien hoe creatief en gemotiveerd de jongens zijn en zich inzetten! Wel verdiend heb ik dan ook de prijs overhandigd aan de winnaars van de 1e ronde van de Best Bar Team Contest 2011 → 4 kaarten naar het festival Loveland met een hotel overnachting in het stijlvolle Boutique Hotel Patou op de PC te Amsterdam. Hopelijk motiveert en prikkelt dit alle overige deelnemende teams weer extra om zo creatief en gemotiveerd mogelijk door te gaan met de competitie en kans te maken op leuke prijzen!

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!