Home / Cointreau Best Bartender  / Utrecht helpt Zussen!

Utrecht helpt Zussen!

banner

Aangezien Zussen de enige cocktailbar uit Utrecht is die meedoet aan de Cointreau Best Barteam Competition, willen ook onze collega’s van Aperitivo graag dat wij winnen! Om ons daarbij te helpen, kregen wij afgelopen week van Amilcar, de bartender van Aperitivo, een idee voor een Cointreau cocktail. Hier zijn wij dan ook erg blij mee, want een beetje hulp is altijd welkom. We gaan hier dan ook zeker wat meedoen en willen op deze manier Aperitivo bedanken!

Ons cointreau menu was nog niet compleet, daarom hebben we een Bellini bedacht met Cointreau. De sprankelende Bellini heeft basilicum, hazelnoot siroop, sinaasappel, prosecco en cointreau! De orange&nuts Bellini staat vanaf nu op het Cointreau menu bij Zussen dus kom allemaal langs om deze fantastische variant op de Bellini te proberen.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!