Home / Cointreau Best Bartender  / Update Zussen | Door Zussen Utrecht

Update Zussen | Door Zussen Utrecht

banner

Zussen is altijd opzoek naar innovatie en perfecte combinaties, onze speciale ‘Zussen secrets’ maken ons menu een succes bij onze gasten! Na het geslaagde eerste Cointreau menu zijn we bezig met een tweede Cointreau menu, dit menu is bijna klaar. Een cocktail die zeker op het tweede Cointreau menu komt te staan is er één met vooral verse raspberries, basilicum en natuurlijk Cointreau! Een lekkere verfrissende cocktail die in elk seizoen van het jaar goed smaakt, net zoals de ‘Flens’. Overigens vernoemd naar een van de bartenders van Zussen, hij bedacht deze frisse creatie met gin, amaretto, Cointreau en mint.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!