Home / Cointreau Best Bartender  / Update Cointreau Competitie

Update Cointreau Competitie

banner

Inmiddels hebben we je al aan een groot deel van de deelnemers van de Cointreau Best Bartender Team Competitie 2011 voor kunnen stellen op Sensez. De deelnemende bartenders van Zussen, Little Buddha, MOMO, Club NL, Zeezicht, Elit, Mundial, Breakaway, Fellini, Bar Italia, Marquee, Door 74 en Quasi Molo hebben we een aantal vragen kunnen stellen en op de foto kunnen zetten. Bovendien hebben we speciaal voor deze competitie een pagina opgezet waar je de voortgang kunt volgen, het reglement kunt downloaden en nog een keer alle teams kunt bekijken.

Vergeet ook niet de nieuwe versie te downloaden van het reglement, hier staan aanwijzingen in over hoe je blogs kunt posten op Sensez.

Rest ons om jullie erg veel succes en vooral veel plezier te wensen in deze competitie!

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!