Home / Cointreau Best Bartender  / Triple "C": Cointreau Cucumber & Cress

Triple "C": Cointreau Cucumber & Cress

banner

Door deze Cointreau contest hebben ook wij bij QuasiMolo onze hersens eens laten kraken over een mooie nieuwe cocktail met Cointreau. We waren het er al snel over eens dat we met deze mooie digestiefdrank juist een apéritief cocktail wilden gaan maken

Ons resultaat is de Triple “C”. (met een knipoog naar triple sec) Een frisse apéritief cocktail met Komkommer, Cointreau, St. Germain, limoen en limoen cress.

Recept:
1/3 komkommer
15cc limoensap
30cc Cointreau
30cc St. Germain
1 dash orange bitters
Limoen cress

Muddle de komkommer in de basis van de shaker, voeg de limoensap, Cointreau, St. Germain en orange bitters toe en shake alles goed. Finestrain in een martiniglas en garneer met limoen cress.

Wil je deze cocktail ook eens proberen kom dan langs bij QuasiMolo in Maastricht.

Ruud & Isis

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!