Home / Cointreau Best Bartender  / The College Hotel for Cointreau

The College Hotel for Cointreau

banner

Wij als team van TheCollegeHotel hebben de uitdaging om binnen onze huidige setting zoveel mogelijk Cointreau te presenteren. Wij mogen echter niet of nauwelijks aan branding doen, waardoor we ons op andere methoden moeten richten!

Zo hebben we natuurlijk onze cocktailkaarten waar Cointreau al op vermeld staat, maar ook hebben we voor deze gelegenheid tijdelijk drie extra cocktails op de kaart gezet! Twee classics en een nieuw recept. We vertellen uiteraard niet meteen welke cocktails dit zijn, daarvoor moet je maar langskomen, maar ik zal een klein tipje van de sluier oplichten. Onze nieuwe Chef Patissier is er ook aan te pas gekomen!

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!