Home / Cointreau Best Bartender  / Prijsuitreiking Door74 | Door Stefanie van de Walle

Prijsuitreiking Door74 | Door Stefanie van de Walle

banner

Het is inmiddels al donker als ik arriveer in de Reguliersdwars op dinsdagavond 19 Juli. Ik druk op de bel van een kleine, donkere deur, waarop nr 74 staat. Ik had er bij wijze van spreken 10 keer langs kunnen lopen, wat een verborgen plekje is dit. Opslag word ik extra nieuwsgierig! Door een klein luikje wordt er beoordeeld of ik binnen mag komen. Ik heb geluk…

Eenmaal binnen ervaar ik direct het ‘exclusieve concept’, ‘de professionaliteit’ en ‘de service-gerichtheid’ van de bartenders maar toch ook direct de ‘aangename, warme sfeer’ in Door 74.

Aan mij vervolgens de eer om de winnaars van de creatieve ronde (2) van de Best Bar Team Contest een mooie prijs te overhandigen! Geheel naar keus mogen zij 4 VIP tickets in de Heineken Music Hall inzetten. Ik heb het concertoverzicht getoond, dus zodra zij hun keuze gemaakt hebben zullen zij geheel verzorgd inclusief luxe vervoer in de watten gelegd worden met hapjes en drankjes in de VIP area in de Heineken Music Hall.

Ontzettend leuk is het om ook bij dit team weer te ervaren hoe gemotiveerd en gedreven zij zijn en hoe het team ook aangeeft Cointreau opnieuw te hebben ontdekt. Timo weet het mooi te verwoorden: ‘’Elke fles spreekt en heeft zo zijn eigen verhaal, Cointreau is (opnieuw) tegen mij gaan spreken en zo heb ik eigenlijk een andere kant van Cointreau leren kennen’.

Kortom het komt erop neer dat het team aangeeft zich de afgelopen tijd zoveel in Cointreau te hebben verdiept, dat zij Cointreau nu eigenlijk tot in de kleinste details hebben ontdekt. Voor mij als Brand Ambassador prachtig om dit te horen en om tevens te ervaren wat het effect van deze eerste Best Bar Team Contest heeft op de deelnemende teams! Met een brede glimlach verlaat ik de zaak en stap ik mijn auto in…

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!