Home / Cointreau Best Bartender  / Prijsuitreiking 3e ronde Best Bar Team Contest 2011

Prijsuitreiking 3e ronde Best Bar Team Contest 2011

banner

Vrijdagmiddag net na 12.00 uur stap ik MOMO binnen te Amsterdam. Eenmaal binnen wacht het team mij al op in de prachtig gelegen zaak. Ik mag ze de welverdiende prijs uitreiken voor de 3de ronde van de Best Bar Team Contest 2011! Echter kon ik het team extra in spanning houden gezien het nogal een zoektocht was waar de koerier ‘s ochtends de enorme waardecheque had afgeleverd…. Eenmaal gevonden hebben wij een gehele fotoshoot met zijn allen doorlopen, voor wij allen tevreden waren over het resultaat! Het duurde namelijk even voordat we de juiste setting hadden gevonden, waarop de cheque ook daadwerkelijk leesbaar was, maar hieronder de uiteindelijke beelden!

Het winnende team van ronde 3 verzorgen wij vanuit Cointreau (Maxxium NL) een Cocktail & Culinair weekend Maastricht incl. hotelovernachting!

Gelukkig hebben wij door het overhandigen van deze waardecheque ook iets terug kunnen doen, want wat hadden de heren het goed voor elkaar tijdens de derde ronde met hun Cocktail boottrip door de Amsterdamse grachten!

Graag wil ik ook meteen even de kans aangrijpen middels dit verslagje namens mij als Brand Ambassador Cointreau de overige deelnemers te bedanken voor al hun creativiteit de motivatie en hun inzet! Ik heb ontzettend genoten van mijn bezoek aan de verschillende outlets tijdens ronde 3. Niets is mooier om te zien hoe actief, creatief en gemotiveerd een geheel team zich bezig houdt met Cointreau….kortom WELL DONE ALL!

Tot 6 September!

Een zonnige groet,

Stefanie van de Walle
Brand Ambassador Cointreau!

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!