Home / Cointreau Best Bartender  / Mysteryvisit The College Hotel ronde 1

Mysteryvisit The College Hotel ronde 1

banner

Wat is The College Hotel toch een onwijs Chique en mooie bar. Luuk kwam naar ons tafeltje met de cocktail menu’s. Ze hanteren er 2 dus ontzettend veel keus. Luuk ging voor mij aan de slag op basis van mijn smaak. “Niet te zoet en niet te zuur.” De Cointreau Cherry Cooler stond binnen no time voor mijn neus. Een donker roodroze Cocktail op basis van Cointreau, Ketel One Citroen en door de patissier van The College Hotel huisgemaakte Cherry sorbet. Ontzettend lekkere combinatie! Ik zeg posten op de blog en punten scoren!

Er werden wat steelse blikken geworpen door Luuk en Paulus richting ons tafeltje en ik kreeg een beetje het gevoel dat ze gesnapt hadden. Ook het team van The College Hotel stond op scherp, ze hadden die week al het idee dat de mystery guest op bezoek was. Een gast die de hele avond Cointreau klassiekers dronk maar zonder zich voor te stellen naar huis ging. Leuk om te merken dat ze ook hier vol op in de wedstrijd zitten.

Om het af te leren hebben we nog een “Between the sheets” gedronken, welke fantastisch van smaak was, mooi in balans en met de mooiste producten (Pampero Espesial, Hennessy VSOP, D.O.M. Benedictine en natuurlijk Cointreau). Ondanks dat The College Hotel, zoals ook op hun blog verteld wordt, ze geen branding met Cointreau mogen doen, gaan ze wel volledig voor de wedstrijd.

Datum bezoek: 1 juni 2011
Aanwezige bartenders: Luuk & Paulus

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!