Home / Cointreau Best Bartender  / Mysteryvisit Little Buddha ronde 1

Mysteryvisit Little Buddha ronde 1

banner

Een zaak met een internationale uitstraling, je wordt binnengehaald op een rode loper, ontvangen door 2 portiers en geplaceerd door ontzettend vriendelijke en grappige host. Je voelt je als een VIP in een andere Metropool. We zijn aan de bar gaan zitten waar we Airto, drie Engelse dames zagen entertainen met een Cointreau fles. Een goed begin is het halve werk!

We vielen met de neus in de boter want die avond organiseerde Little Buddha een Classic Cocktail Night met uiteraard dé Classics en Classics met een Cointreau Twist. We lieten ons door Airto verrassen. De bartenders waren dressed to impress die avond, een mooi zwart ensamble met witte bretels en witte bow ties, wat het geheel een nog internationalere uitstraling gaf. De Margarita en de Pick Me Up (Cointreau twist) waren beide prima van smaak. De energie en het enthousiasme van het barteam over de competitie zijn ENORM, almost ADHD-ish. Alsof je op de puppy-training van Martin Gaus bent! Fantastisch om te zien!! Nu nog iets harder studeren op de Cointreaukennis en ik ben onwijs benieuwd met welke signature cocktails dit team van jonge “honden” gaat komen.

Datum bezoek: 26 mei 2011
Aanwezige bartenders: Airto, Dillan, Marcel

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!