Home / Cointreau Best Bartender  / Mysteryvisit Club NL

Mysteryvisit Club NL

banner

Club NL bekend van de grandioze feesten in de Westergasfabriek Club XL. En natuurlijk de jaren ervaring in de Amsterdamse horeca is Club NL uitgegroeid tot een kwaliteitsplek om je avond door te brengen. Heerlijke drankjes, levendige muziek en een geweldig publiek. Wij waren daarom natuurlijk zeer blij dat we op deze regenachtige vrijdagavond richting het paleis op de dam konden verreizen. Club NL hoort bij een van de betere clubs van Amsterdam. Dit komt door de altijd goeie sfeer en de geweldige locatie!

Wat de avond betreft. Het deurbeleid is streng doch rechtvaardig, nadat wij onze jassen hadden afgegeven gingen we direct naar de bar. Hier waren de meeste cocktails op de kaart helaas niet van ons zo begeerlijke Coïntreau. En deze waren meer gericht op andere dranken in onze branche. Na een Cosmopolitan en wat vragen bracht mij de conclusie dat Club NL en Cointreau niet voor elkaar waren voorbestemd. Na vooral het serieuze gedeelte hebben wij ons nog even op de dansvloer begeven waar een goede vibe hing! Dit werd zeker mogelijk gemaakt door een van Nederlands beste dj’s! Na wat dansjes en pasjes vonden we het toch nog wel een goed idee om een cocktail te bestellen. Wij gingen beide voor de Old Time favorite de ‘Margarita’. Helaas was deze cocktail de understatement dat Cointreau en Club NL nog sterk naar elkaar toe moeten groeien. En dat de Cointreau sferen niet heel erg zichtbaar naar voren kwamen. Verder hebben wij natuurlijk echt een te gekke avond gehad! De sfeer is altijd goed in Club NL en dat zal het altijd blijven!

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!