Home / Cointreau Best Bartender  / Deja vu | Door Zussen Utrecht

Deja vu | Door Zussen Utrecht

banner

Onlangs dat velen mensen nu op vakantie gaan of juist net terug komen gaan we bij Zussen gewoon door. Onze nieuwste Cointreau cocktail is de Deja Vu! Een heerlijke combinatie van Franse likeuren zoals Cointreau en Chambord, daar aan toegevoegd gin, vanille en verse frambozen. Wanneer je deze cocktail drinkt brengt het je tot een deja vu, ‘een martini maar net even anders’.

Ook al is voor Zussen de minder drukke periode aangebroken, bij ons word nog volop Cointreau geschonken en ons Cointreau menu is nog altijd in trek!

Noot van de redactie: deze vertraagde post van Zussen is eerder verstuurd maar niet gepost omdat er iets niet goed is gegaan bij het communiceren. De sluiting van de Creatieve ronde in de Cointreau Best Bartender Team Contest 2011 is bij deze een feit. Veel succes in de laatste ronde!

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!