Home / Cointreau Best Bartender  / Cointreau week menu: Sinaasappeltjes van oranje | door Zeezicht Breda

Cointreau week menu: Sinaasappeltjes van oranje | door Zeezicht Breda

banner

Vorige week was het dan zover, Nassau dag in Breda. Omdat de Nassau’s veel betekent hebben in Breda en ook weer zijn banden heeft met Frankrijk vonden wij dit een mooi moment om Cointreau niet alleen als drank op de kaart te zetten, maar nu ook eens verweven in smakelijke gerechten.

Zo hadden we dan ook vorige week een Cointreau weekmenu, ‘De sinaasappeltjes van Oranje’.

Om te beginnen bestond het menu uit:
In Cointreau gemarineerde Gamba’s met Sinaasappelsaus

Het hoofdgerecht was een:
Krokant gebakken eendenborst met een jus dórange ( Cointreau Jus)

Tot slot als dessert:
In Balsamico gemarineerde aardbeien met een suiker van Cointreau.

Bij deze heerlijke gerechten, met dank aan onze Chef kok Ron Cavalje, adviseerde wij onze gasten natuurlijk één van onze cointreau specials; bijvoorbeeld de Flapper met zijn pepertje bij de Gamba’s
Of als afsluiting een Angers Café.

Team Zeezicht Breda

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!