Home / Cointreau Best Bartender  / Cointreau Sour | by Zussen Utrecht

Cointreau Sour | by Zussen Utrecht

banner

Zussen wilde met hun creatie voor de Cointreau Best Bartender Team Competitie laten zien dat ze naast een goede cocktailbar ook beschikken over uitstekende foodpairing skills. Bij de cocktail werd namelijk een Pana cotta met Cardamon en gekarameliseerde rietsuiker geserveerd die aan tafel werd geflambeerd met Cointreau.

Bereidingswijze:
Shake & pour

Glaswerk:
Short

Ingrediënten:
30 ml Woodfort Bourbon
30 ml Cointreau
25 ml Lemon Juice
25 ml Homemade Vanilla Syrup
1 Dash Orange bitters
1 Barspoon Egg White
Orange Zest

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!