Home / Cointreau Best Bartender  / Aspalathus Linearis | Door Bar Italia

Aspalathus Linearis | Door Bar Italia

banner

In afwachting van alle foto’s van ons Cointreau feest, hier nog één van onze signature cocktails! Ditmaal wilden we een licht zoete, zomerse cocktail op de bar toveren. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van rum, Cointreau, lime juice, suiker siroop, munt en rooibos thee. Het resultaat is zomer in een glas!

Glas : Martini
Methode: Shake and strain
Inhoud:
8 Blaadjes munt.
25ml Rum
15ml Cointreau
20ml Lime juice
10ml Suiker siroop
25ml Relaxing rooibos thee.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!