Home / Cocktailbars  / Utrecht  / Fezz Lounge

Fezz Lounge

fezz-lounge
banner

Fezz Lounge is een spannend initiatief van twee broers waarin zij hun Arabische roots in combinatie met de Westerse invloeden willen laten manifesteren.

De naam Fezz is geïnspireerd door de mysterieuze stad Fez, een van de vier koningssteden van Marokko. Fez is een populaire vakantiebestemming vanwege de vele culturele attracties en architectuur. En dit hebben ze getracht zoveel mogelijk over te brengen naar de bar. Als we de eigenaars moeten geloven komt vrijwel alles rechtstreeks uit Marokko; meubels, fotografie, shisha’s en andere ornamenten die bijdragen aan de sfeer.

Fezz heeft daarnaast een inhouse DJ. Deze DJ draait verschillende stijlen muziek, zoals: Deephouse, Lounge, Club, R&B en Arabische muziek.

Cocktails, Hapjes en de shisha
Als je zin hebt om een avondje lekker onderuit te liggen met een lekker hapje en een drankje dan is dit toch wel een fijne plek om te zijn. Door de combinatie van westerse luxe en oosterse gastvrijheid kan je hier als bezoeker prima aan je trekken komen. Je hebt hier dus keuze uit tal van traditionele gerechten en hapjes en daarnaast is er nog een aanbod van vers bereide cocktails, zowel alcoholisch en non-alcoholisch. En om het af te toppen is er nog de mogelijkheid om aan een shisha te lurken en ook hierin zijn er verschillende smaken beschikbaar.

Blue room
De blue room is een aparte ruimte waar je samen met je date of vrienden kunt loungen. De blue room ruimte is tevens te reserveren voor privé aangelegenheden zoals verjaardagsfeesten, babyshowers en andere gelegenheden.

We kunnen concluderen dat Utrecht in het bezit is van een fijneloungebar waar je ongedwongen alleen een hapje komt doen of juist alleen een cocktail komt drinken om gewoon lekker te ontspannen.

 

Openingstijden

Maandag t/m Woensdag – 17:00 tot 02:00
Donderdag t/m Zaterdag- 17:00 tot 03:00
Zondag- 18:00 tot 02:00

Website: www.fezzlounge.nl/
Contact: info [at] fezzlounge.nl
Telefoonnummer: +31 (0)30 2310022

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!