Home / Cocktailbars  / Groningen  / Mr. Mofongo

Mr. Mofongo

mr-mofongo
banner

In Groningen is nu ongeveer iets meer dan een jaar geleden een nieuwe toko die zeer nadrukkelijk aan de rest van Nederland wil laten zien dat het ook anders kan. Mr. Mofongo is een restaurant. Nee, het is een cocktailbar. Nee, nee, het is beide en een koffiebar. Maar het maakt ook zijn eigen rum en stookt zijn eigen whisky…uhm. Ja, het is duidelijk dat Mr. Mofongo het avondje uit-concept een nieuwe wending probeert te geven en hier aardig in slaagt.

Mr. Mofongo is een bar-restaurant die je mee wil nemen op een reis over de hele wereld door gerechten aan te bieden die geïnspireerd zijn op verre oorden en door het gebruik van interessante ingrediënten. Maar dit voeren ze dus ook door in hun cocktails. Want daar zijn we hier bij Sensez toch het meest in geïnteresseerd.

Mr. Mofongo biedt een breed scala aan van klassieke cocktails met een originele twist. Echter, als jij liever een klassieke Old Fashioned voorgeschoteld wil krijgen, dan kan dat natuurlijk ook. Eerder vermelde ik dat ze dus hun eigen whisky en rum stoken. En met deze eigen brouwsels maken ze uiteraard ook de gekste cocktails. Daarnaast bieden ze ook foodpairings aan, zodat je bij de cocktail de lekkerste hapjes kan krijgen.

Openingstijden

Maandag t/m zondag- 11:00 tot laat

Website: www.mofongo.nl
Contact: info [at] mofongo.nl
Telefoonnummer: +31 (0)50 3144266

Foto: Crazy Holding B.V.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!