Home / Cocktailbars  / Amsterdam  / Feijoa

Feijoa

feijoa
banner

Feijoa is een luxe ingerichte wijn- en cocktailbar. De naam Feijoa komt van een Nieuw Zeelandse vrucht. Service staat hier hoog in het vaandel. Naast de bekende klassieke cocktails wordt er hier ook volop geëxperimenteerd met onder andere, hoe kan het ook anders, de Feijoa vrucht. Echter, het barpersoneel is niet te beroerd om jouw favoriete cocktail voor je te maken. Als je het maar netjes vraagt.

Op de vrijdag bieden ze bij Feijoa ook hapjes aan die je samen met je cocktail tot je kan nemen. Daarnaast is er op een zondag een speciale Sax-Avond, waarbij de knusse bar wordt opgevuld met de zachte, loungie tonen van een live saxofonist. Heerlijk om de week mee af te sluiten als je het ons vraagt.

De cocktails zijn tropisch en er wordt dus veel gebruik gemaakt van fruit. De bartenders zijn ervaren en ze kunnen je antwoord geven op al je vragen die je eventueel zou kunnen hebben over je te bestellen drankje. Al met al een prima cocktailbar die Amsterdam-waardig is.


Grotere kaart weergeven

Telefoonnummer: 020 4278215
Website: http://www.feijoa.nl/
Email: Webformulier via de website

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!