Home / Cocktailbars  / Amsterdam  / Door 74

Door 74

timo-janse
banner

Door 74 is een speakeasy cocktailbar gevestigd in Amsterdam waar je terecht kunt voor een cocktail en even kan bijkletsen met je vrienden. Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam en helpen je graag bij het maken van je keuze. Je moet wel weten waar Door 74 te vinden is want aan de buitenkant van de bar kan je het niet zien. Hierdoor krijgt Door 74 iets geheimzinnigs en is het in mysterie gehuld.

Interieur Door 74

Het interieur van Door 74 is stijlvol en doet denken aan een luxe club uit de jaren 60. Door bruine en beige kleuren krijgt de speak easy stijl bar een warme en luxe uitstraling.

Cocktails bij Door 74

De cocktails die bij Door 74 worden geserveerd zijn duidelijk geïnspireerd door klassieke cocktails. Cocktails met weinig fruit maar wel veel drank, een cocktail zoals de mojito of Tequila Sunrise zal je niet snel vinden bij Door 74. Maar ben je meer van de Old Fashioned, Manhatten, Dry Martini of een Negroni dan ben je bij Door 74 aan het goede adres. De prijzen van de cocktails zijn niet voor de fainted hearted en beginnen bij €12,50. Maar wat je ervoor terugkrijgt is een unieke cocktail die je niet zomaar overal kan drinken.

Reserveren bij Door 74 is wel aan te raden in verband met drukte. Je kan alleen reserveren op de dag dat je Door 74 een bezoek wilt brengen. Dit kan door een sms of voicemail achter te laten op de dag zelf. Zij zullen dan de reservering voor je bevestigen.

Telefoonnummer: 0634045122
Website: www.door-74.com
Email: info [at] door-74.com

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!