Home / Cocktailrecept  / Tili’s Lychocolada

Tili’s Lychocolada

barware
banner

Rick Joore werd 2de met dit recept tijdens de Nederlanse Cocktail Competitie georganiseerd door de Nederlandse Bartenders Club.

Glas

Tumbler

Benodigdheden

15 ml Pampero Anniversario
20 ml Cherry-Brandy XO
15 ml Kwai Feh
10 ml Mozart white Chocolate cream
10 ml Monin Spicy
15 ml Verse kokossap

Bereidingswijze

1) Shake alle ingrediënten met ijs en strain in een met crushed ijs gevulde tumbler.
2) Garneer met Lychee, witte chocolade, kokosrasp en rode peper.

POST TAGS:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!