Home / Cocktailrecept  / Gin  / De favoriete Gin & Tonic van Mister Cocktail

De favoriete Gin & Tonic van Mister Cocktail

gin-tonic
banner

Tijdens Horecava 2013 vroegen we Albert van Beeck Calkoen ook wel bekend als Mister Cocktail wat op dat moment zijn favoriete Gin & Tonic combinatie nou precies was.

Een makkelijke keuze was het niet, bij de stand waar Albert stond (Hoshizaki) tijdens de Horecava werden alleen maar Gin & Tonics gemaakt. Niet maar 1 Gin of maar 1 Tonic, maar een ruime keuze aan verschillende soorten gin en verschillende soorten tonic. “Eigenlijk heb ik wel meerdere favoriete Gin & Tonic combinaties” antwoordde Albert toen ik de vraag stelde. “Maar als je nu op dit moment nou echt zou moeten kiezen” vroeg ik stellig door.

Nou hier komt het dan, de favoriete Gin & Tonic combinatie van Mister Cocktail tijdens de donderdag op Horecava 2013. Hiervoor gebruikt Albert een glas vol ijs, 40 ml The Botanist gin, 125 ml Fentimans Tonic en garneert hij zijn Gin & Tonic met 2 stukjes citroen.

Lees meer over Horecava 2013.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!