Home / Cocktailrecept  / CIGS Rose van Asten

CIGS Rose van Asten

barware
banner

De naam van deze cocktail is Miss Pearple en is bedacht door Rose van Asten voor CIGS.

Glas

Martini

Benodigdheden

20 ml ciroc vodka
10 ml maple likeur
1 ristretto
1 bolletje perensorbet ijs
30 ml sodawater

Bereidingswijze

1 ijsschep Perensorbetijs (Het liefst zelfgemaakt perensorbetijs met een vluegje limoen en limoenrasp erin anders later erbij) 20 ml ciroc vodka, 10 ml maple liqueur, 1 ristretto, als laatst toppen met sterk bruisend water (een flinke scheut) In deze volgorde in een martini glas schenken. Als je geen perensorbetijs hebt kan je ook perensap met wat limoensap shaken met ijs.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!