Home / Cocktailrecept  / CIGS – Jeffrey de Vries

CIGS – Jeffrey de Vries

barware
banner

Bedacht door Jeffrey de Vries voor de CIGS voorronde.

glas

Martini

Benodigdheden

25 ml bruine rum
12 ml homemade honingsiroop
12 ml bramen likeur
25 ml espresso
3 frambozen

Bereidingswijze

1) Muddle de frambozen in een cocktailshaker voeg overig ingredienten toe en shake het geheel met ijs.
2) Finestrain in een gefrappeerd martini glas of coup.
3) Een drijvende framboos als garnering

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!