Home / Cocktailrecept  / CIGS- Erik Ballema

CIGS- Erik Ballema

barware
banner

Signature Coffee cocktail van Erik Ballema tijdens CIGS.

Glas

Martini

Benodigdheden

30 ml espresso
20 ml kersenbrandewijn
15 ml sinaasappel likeur
15 ml creme de cacao (wit)
10 ml chocolade siroop

Bereidingswijze

1) Stirr alle ingredienten in een stirring glass of cocktailbeker en uitschenken in een gefrappeerd martini glas.
2) Voeg 10 ml geklopte room toe met daaroverheen chocolade korreltjes en een mintblaadje.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!