Home / Cityguide  / Cocktailbars in Amsterdam

Cocktailbars in Amsterdam

banner

Porem

porem-amsterdam
Bij Porem gaat het om de gezellige sfeer, want dat is volgens eigenaar Remco Babay waarom mensen een bar bezoeken. “Het hoeft allemaal niet zo stijf te zijn, we hebben geen deurbeleid maar het gaat zeker geen dive bar worden, daarnaast moet het ook mogelijk zijn om Porem in je eentje te bezoeken. Het gaat tenslotte om een gezellige avond!” Porem heeft 15 cocktails op de kaart staan verdeelt in 3 verschillende categorieën vernoemd naar Amsterdam helden zoals Johan Cruijf.

Tip: Bestel bij je cocktails ook wat heerlijke hapjes van restaurant Geisha. Porem zit namelijk onder Geisha, maar heeft een eigen ingang.

Geldersekade 19D, 1011 EJ Amsterdam

Lees meer over Porem in Amsterdam

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!