Home / Cityguide  / Cocktailbars in Amsterdam

Cocktailbars in Amsterdam

banner

Snappers

big-bamboo-snappers
Als je binnenkomt bij Snappers valt meteen de grote bar met een uitgebreide drankcollectie op waar rum, gin en tequila opvallend aanwezig waren. Oscar Steginga die verantwoordelijk is voor de cocktails, heeft een mooie cocktailkaart samengesteld met klassieke en tropische tiki cocktails maar ook een uitgebreide selectie van Gin & Tonics.

Tip: De huiscocktail van Snappers is de Big Bamboo, een mix van o.a. ananassap, overproof rum en Havana 3y. Een cocktail die zich erg goed laat combineren met de Crispy Crab (Soft shell Crab, limoen mayonaise en bisque schuim) die ze op de kaart hebben staan.

Reguliersdwarsstraat 21, 1017 BJ Amsterdam

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!