Home / Cityguide  / Cocktailbars in Amsterdam

Cocktailbars in Amsterdam

banner

The Duchess

the-duchess
In het voormalige Kasbank-gebouw bevindt zich het luxe restaurant van het W Hotel met cocktailbar. Deze locatie straalt een en al luxe uit! En dat is niet zo gek als je weet dat de eigenaar van The Duchess ‘The Entourage Group’ is. De cocktailkaart telt maar liefs 9 pagina’s met Punches, Fontaines, Shrubs & Sherberts, Tonics & Cordials, Pour les Corps Morts, Les Apéritifs, Apéritifs a Base de Vin, Décolleté, (Un peux) Plus fort, Sours et les Digestifs, À base de ‘Sour’ en Flips & Pousse-Café. Voor ieder wat wils kan je wel zeggen.

Tip: Als je bij The Duchess gaat eten, kan je ook aan de bar plaatsnemen zonder dat je plaats hoeft te maken voor de shift wissel.

Spuistraat 172, 1012 VT Amsterdam

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!