Home / Cityguide  / Cocktailbars in Amsterdam

Cocktailbars in Amsterdam

banner

cocktail
Amsterdam mag zich misschien wel de cocktailhoofdstad van Nederland noemen. Van alle steden in Nederland telt Amsterdam namelijk de meeste horecagelegenheden waar je een goede cocktail kunt drinken. Een groot deel van de cocktailbars bevinden zich in het centrum van Amsterdam, maar er zijn ook een aantal cocktailbars buiten het centrum die het bezoeken waard zijn. De laatste jaren vindt je in hotels ook ontzettend goede cocktailbars die mee kunnen draaien op internationaal niveau. Maar ook restaurants zijn de afgelopen jaren steeds meer cocktail minded geworden.

We laten je graag onze favoriete locaties zien zodat jij ook kunt genieten van een ervaring op niveau! De cityguide voor cocktailbars wordt getoond in willekeurige volgorde.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!