Home / Cointreau Best Bar Team  / Zussen Utrecht – Visibility ronde

Zussen Utrecht – Visibility ronde

team-zussen-utrecht
banner

Speciaal voor de visibility opdracht heeft Zussen Utrecht een kleine visuele touch up gegeven aan hun bedrijfskleding. Knalroze bretels met het logo van Cointreau, opvallend maar ook zeer passend bij het interieur van Zussen.

“Na veel te hebben ingelezen in de historie van Cointreau, stuitten we op de foto van de oude ‘mascotte’ van Cointreau; Pierrot. Op deze foto was een oude fles te zien van Cointreau. Hierdoor raakten we geïnspireerd en hebben we een klein stukje historie van Cointreau terug laten komen in Zussen. De mascotte geeft een leuke en uitdagende touch bij het ontvangen van onze gasten. Die hierbij weer een stukje meer te weten komen over Cointreau in Zussen. De bretels worden door het bar-team gedragen en de oude fles heeft een ere plek gekregen in onze cirkel boven de bar. Daarnaast zijn de kleine roze shakers weer van de partij, die staan in een grote Cointreau koeler op de bar.”

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!