Home / Cointreau Best Bar Team  / Uitslag eerste ronde Cointreau Best Bar Team Contest 2013

Uitslag eerste ronde Cointreau Best Bar Team Contest 2013

cointreau
banner

Tijdens de eerste ronde van de Cointreau Best Bar Team Contest 2013 zijn we bij de 10 deelnemende teams langsgeweest voor een kort interview, een fotoshoot en om te proeven van de signature Cointreau Fizz van de deelnemers. We willen alle teams bedanken voor hun tijd en hun signature Cointreau Fizz.

Voor een overzicht van de deelnemende teams kan je een kijkje nemen op de overzichtspagina van de deelnemende teams. De teams krijgen voor de fotoshoot en de vragen in totaal 15 punten. Daarnaast werden de signature Cointreau Fizz van de deelnemers beoordeeld op originaliteit, smaak, aroma en looks waarmee de teams maximaal 20 punten kunnen behalen. De resultaten hiervan zijn te zien in onderstaand overzicht.

Deelnemer Fotoshoot & Interview Originaliteit Smaak Aroma Looks Totaal eerste ronde
Little Buddha 15 3 3 4 4 29
Blender 15 4 4 4 4 31
Level 15 4 4 3 3 29
Breakaway 15 5 4 3 3 30
Mystique 15 4 4 4 5 32
Bridges 15 5 5 4 5 34
Door 74 15 5 5 5 5 35
Tunes 15 5 5 3 5 33
Zussen 15 4 3 4 4 30
Parc 15 3 4 4 4 30

Zoals je in bovenstaand overzicht kunt zien heeft Door 74 de meeste punten behaald in de eerste ronde. Het team blonk uit met hun signature Fizz doordat zij een cocktail hadden gecreëerd die fris, goed in balans maar toch nog complexiteit bevatte. Het team van Door 74 wint daarom een concert ( Paramore, Jack Johnson, Soundgarden of Macklemore & Ryan Lewis) voor 4 personen, hiervoor mag Door 74 contact opnemen met Stefanie van Cointreau.

Ronde 2: Visibility

Tijdens de visibility ronde, lopend van 1 juli tot en met 31 juli 2013, krijgt ieder bar team een budget om de nodige visibility/exposure te creëren voor Cointreau passend bij de huisstijl van de desbetreffende zaak.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!