Home / Cointreau Best Bar Team  / Little Buddha | Creatieve ronde

Little Buddha | Creatieve ronde

little-buddha
banner

Little Buddha besloot hun creatieve avond op te splitsen in twee delen met als rode draad; Fashion & Fashionista’s. Kortom dit resulteerde in twee Cointreaulicious nights in September waarin Cointreau perfect paste.

Op 10 September lanceerde niemand minder dan mode dame Maria Tyler haar eigen gloednieuwe kledinglijn. 150 bn’ers en pers genodigden dineerden in Little Buddha waarna de nieuwe kledinglijn gepresenteerd werd! Het diner werd afgesloten met een speciale Cointreau Scroppino met verse mango en munt. Dit dessert werd zo goed ontvangen tijdens de fashion night dat er direct besloten is deze bijzonder verfrissende Scroppino variant op de de dessertkaart te plaatsen.

Op maandagavond 30 September kwamen diverse kledinglabels bijeen en vond er een geweldige modeshow plaats voor meer dan 200 dames. Alle genodigden ontvingen bij binnenkomst de Cointreau Fizz Strawberry Munt en bij het verlaten van de zaak en goed gevulde Cointreau goodiebag.

Tekst: Stefanie van de Walle
Foto: Ming Chao

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!