Home / Cointreau Best Bar Team  / Door 74 | Creatieve ronde

Door 74 | Creatieve ronde

door74-cointreau
banner

“Bal du masque Cointreau” was de naam van de speciale avond die Door 74 organiseerde voor de creatieve ronde van de Cointreau Best Bar Team Contest 2013. Speciaal hiervoor zetten ze 1 van de 5 afterparty vergunningen in die ze per jaar tot hun beschikking hebben. Het evenement startte daarom om 02.00 en eindigde om 6 uur in de ochtend.

Het thema is een sexy late nacht in de stijl van eyes wide shut. Aan de naam van het evenement kon je vast al zien dat de dresscode het dragen is van maskers. Speciaal hiervoor had het team van Door 74 verschillende maskers aangeschaft die hun gasten konden dragen als ze niet met een masker op kwamen dagen. We kwamen allerlei geweldige maskers tegen bij de gasten, geheel in Venetiaanse stijl. Een plaatje was het wel om iedereen in mysterie gehuld te zien.

Misja Vorstermans zorgde tijdens “Bal du masque Cointreau” voor de legendarische swingende beats. Tess, Timo, Kevin en Jim zorgden ervoor dat het de gasten aan niets ontbrak door hun heerlijke Cointreau cocktails en gastvrijheid. Wij hebben het in ieder geval heerlijk naar ons zin gehad!

POST TAGS:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!