Home / Cointreau Best Bar Team  / Cointreau Best Bar Team uitslag mixology ronde

Cointreau Best Bar Team uitslag mixology ronde

cointreau-cocktail
banner

Tijdens de mixology ronde van de Cointreau Best Bar Team Contest hebben veel teams ons echt weten te verrassen met hun creaties. Het was een hele klus om alle 30 cocktails te maken en te proeven, maar uiteindelijk hebben we een winnaar. Een ‘close call’ was het wel, want de winnaar had net 1/3 punt meer dan de nummer 2 en nummer 3. 
 
Het winnende team was tijdens de voorgaande rondes al erg creatief en leverde alles netjes en op tijd in maar greep telkens net naast de eerste prijs van de desbetreffende rondes. Ook voor deze ronde werd alles wederom netjes en op tijd ingeleverd. Over de creaties werd goed nagedacht, het was erg origineel qua aanpak, de smaken waren bijna perfect, mooie presentatie, kortom erg verzorgd en goed uitgewerkt.
 
And the winner is…

Bridges Amsterdam

Gefeliciteerd team Bridges! Stefanie neemt contact op over de prijs die jullie hebben gewonnen met het team voor deze ronde!
 

Creatieve ronde

Inmiddels hebben we ook al diverse Cointreaulicious ideeën ontvangen voor de 4de (creatieve) ronde van de Cointreau Best Bar Team Contest! Wat dacht je bijvoorbeeld van een “Bal du masque Cointreau”, een Cointreau filmavond met de film “Cocktail”  of een “Cointreau charity event”. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar de uitvoeringen hiervan! Het wordt een overvolle agenda de laatste week van September, maar wel één waar wij onwijs naar uit kijken samen! We laten ons graag verrassen door al jullie passie, creativiteit en orginaliteit! Zet hem op, het wordt steeds spannender tot de GRAND FINALE in November met de top 3 teams, dus zorg dat jij erbij zit…

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!