Home / Cointreau Best Bar Team  / Bridges Amsterdam | Creatieve ronde

Bridges Amsterdam | Creatieve ronde

cointreau-bridges
banner

Op maandagavond 30 September organiseerde Bridges Amsterdam een speciale Cointreau cocktailworkshop voor de hotelgasten. Tijdens het inchecken op de kamers, lag er een prachtige uitnodiging te wachten op de gasten waarin zij persoonlijk werden uitgenodigd tot het bijwonen en volgen van een Cointreau cocktail workshop waarna zij afsluitend een speciale Cointreau goodiebag in ontvangst konden nemen.

De gehele bar kleurde al snel roze (van alle Cointreau shakertjes) en het rook er verrukkelijk naar verse sinaasappelen. Rond even na zes uur druppelen de eerste gasten binnen die hun eigen Cointreaupolitan leren shaken. Tevens vertellen de bartenders diverse Cointreau weetjes.
Kortom de gasten konden na een Cointreauversial beleving weer terugkeren naar hun hotelkamer(s).

Tekst: Stefanie van de Walle
Foto’s: Gino van Meenen

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!