Home / Cointreau Best Bar Team  / Breakaway Rotterdam | Creatieve ronde

Breakaway Rotterdam | Creatieve ronde

breakaway-rotterdam
banner

Op 25 september 2013 vond er bij Breakaway Rotterdam een bijzonder evenement plaats. Speciaal voor de “creatieve ronde” van de Cointreau Best Bar Team Contest 2013 organiseerde het barteam van Breakaway een Ladies Night.

Tijdens deze Ladies Night met als thema “Behind Closed Doors” hadden de bartenders naast de mooi aangeklede benedenverdieping waar je je aan een dansje kon wagen ook een geheime ruimte gecreëerd. Deze geheime ruimte was even zoeken, maar als je de pop up speakeasy bar had gevonden werd je verwend met een heerlijke Cointreau Kaviaar & Prosecco en een heuse Cointreau Goodiebag.

Terwijl Alvaro, Vincent en Younes de bar beneden rockten was Voytek boven bij de speakeasy bezig met het bereiden van de Cointreau Kaviaar. Een klusje was het wel, want normaal gesproken staat op de plek van de pop up speakeasy bar helemaal geen bar. Speciaal voor deze avond hadden ze een bar geplaatst en het balkon waar de speakeasy zich bevind, leuk aangekleed.

In het begin van de avond werd de speakeasy nog niet goed bezocht, maar dit komt natuurlijk ook door de leuke performance en heerlijke cocktails van de heren beneden. Naar mate de avond vorderde, werd de speakeasy steeds meer gevonden.

Complimenten heren voor het organiseren van deze leuke Cointreau avond.

Meer foto’s zijn te vinden op de Facebookpagina van Sensez.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!