Home / Cointreau Best Bar Team  / Blender Rotterdam | Mixology ronde

Blender Rotterdam | Mixology ronde

blender-rotterdam
banner

Als variatie op de Cointreau Fizz hebben wij als team Blender Rotterdam bedacht om het frisse van de Fizz te combineren met de exotisch, dominante smaak van gember. Door goed gezocht te hebben naar een mooie balans tussen de complexe smaken van deze ingrediënten is een licht, fris ogende cocktail ontstaan die ieders smaakpapillen zal doen verwennen. De allesomvattende garnering van verse gember en sinaasappelschil als klaproos maken deze creatie tot een oogverblindend mooi, klassiek en verfrissend geheel.

De Cointreau Fizz style drink, een fris, licht zure en exotische verwennerij waarmee je iedere tafelgenoot voor je wint…

50 ml Cointreau
30 ml limoensap
15 ml gembersiroop.

Blender Rotterdam – Classic with a twist


Hierbij hebben wij als team gekozen voor de Mojito, omdat deze binnen ons bedrijf zeer vaak besteld wordt door onze gasten.
De frisse smaak van munt hebben we wederom gecombineerd met gember. Deze variatie met cointreau is zeer verfrissend en heerlijk om lekker tijdens de club uren gemakkelijk weg te drinken.

Hand vol munt blaadjes
30 ml Cointreau
20 ml sake
25 ml gembersiroop
20 ml limoensap
afgetopt met gingerale.

Blender Rotterdam – Free creative


voor deze cocktail hebben we een gemakkelijk toch zeer complex recept gekozen. We hebben besloten om voor een cocktail te kiezen die wij gemakkelijk en snel kunnen maken zodat we al onze gasten kunnen verblijden met deze heerlijke cocktail!

1/4 deel grapefruit(muddlen)
30 ml gin
20 ml Cointreau
20 ml Bols dry orange
30 ml limoensap
20 ml honing siroop.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!